Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29348

Steenworp-ID
29348
Op de markt sinds
Straat
Kerkweg
Nummer
16
Postcode
2641GD
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
450 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Pijnacker Centrum (Pijnacker)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 147 per jaar
Totaalprijs
€ 66.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Flaton makelaars en taxateurs
mail: info@flatonmt.nl
tel: 015-3612691
Opmerkingen

Omdat Intertoys verhuist naar het Emmapark komt dit riante winkelpand in het centrum van Pijnacker beschikbaar. Het totale vloeroppervlak is verdeeld over 2 bouwlagen. Het pand ligt tegenover de uitrit van de parkeergarage van Ackershof II, een lunchroom en een bloemenwinkel. Achter het pand bevindt zich ook een gratis parkeerterrein met blauwe zone. Hier bevindt zich tevens de uitgang van de expeditie ruimte van dit pand. Frontbreedte: 10,50 meter.
Indeling:
Op de begane grond vindt u de ruim opgezette winkel. Achter in het pand bevinden zich het magazijn, de kantine met pantry en het toilet. Het magazijn heeft een achteruitgang zodat u van daaruit kan bevoorraden en de beschikking heeft over een nooduitgang. De begane gord is 400 m² groot (winkel 340 m², magazijn 45 m² en kantine 15 m²). De scheiding tussen winkel en het magazijn is eventueel zonder constructieve aanpassingen te verplaatsen of verwijderen. Een frontbreedte van 10,50 meter voorziet in voldoende attentiewaarde aan de straatzijde. Het pand is voorzien van een systeemplafond, TL-verlichting en een luchtgordijn bij de entree. Aan de voorgevel hangt een luifel waaronder u eventueel handelswaar en/of promotiemateriaal uit kan stallen op eigen terrein. Vanuit de winkel heeft u via een vaste trap toegang tot de opslagruimte boven de winkel.
Dit magazijn is 50 m² groot (>150 cm).
Oplevering:
- Verwarming: CV combi ketel (gas)
- Warm water CV combi ketel (gas)
- Alarm
- Brandslanghaspel.

Google Maps statische kaart