Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29380

Steenworp-ID
29380
Op de markt sinds
Straat
Elektronicaweg
Nummer
12
Postcode
2628XG
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
105 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Delftechpark (Delft)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 130 per jaar
Totaalprijs
€ 13.650 per jaar
Servicekosten per m²
€ 35 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
2
Prijs per parkeerplaats
€ 1.250
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Strakke, moderne kantoorruimte in Delftechpark op de begane grond en de 1e verdieping van fris kantoorgebouw. Heerlijke grote ramen met veel daglicht en mooie strakke afwerking. Het pand wordt gedeeld met 1 andere huurder en is er een gezamenlijke entree, maar u heeft uw eigen toiletten, keuken en trappenhuis. Er wordt ook separate internetaansluiting bij Ziggo gerealiseerd.
Indeling:
Begane grond:
Centrale afgesloten entree, fraaie kantoorruimte 39 m², trap naar de etage vanuit centrale entree.
1e verdieping:
Ruime overloop met garderobe, met pantry met spoelbak, koelkast, kleine vaatwasser, toiletgroep, kantoorruimte 39 m². De bovenverdieping is geheel afgezonderd van de andere huurder.
Bijzonderheden:
Data-aansluiting in alle ruimtes aanwezig. Elektrische screens aan de buitenzijde. De kantoorruimten zijn allen voorzien van vloerbedekking, LED-verlichting op bewegingssensoren, kabelgoten met stopcontacten/UTP-bekabeling en screens aan de buitenzijde. De trap is voor eigen gebruik. Het moderne toilet met aparte voorruimte met wastafel op de 1e verdieping is voor eigen gebruik. Op de 1e verdieping wordt nog een nieuwe pantry gerealiseerd, met een wasbak (met koud en warm water), een kleine vaatwasser, een koel-/vrieskast en extra kastruimte met blad, zoals op de tekening al staat ingetekend. Uiteraard kan er nu nog het e.e.a. in overleg aangepast worden. Separate verwarming voor de ruimten met nieuwe HR-ketel.
Oplevering in huidige uitstekende staat, inclusief:
- vloerbedekking
- meubilering
- alarmsysteem
- patchkast incl. patchpaneel
- pantry met vaatwasser
- koelkast koffiemachine
- magnetron
- een intercominstallatie met camerafunctie.
Huurtermijnen in overleg.

Brochures
Google Maps statische kaart