Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29382

Steenworp-ID
29382
Op de markt sinds
Straat
Prins Constantijn Promenade
Nummer
15
Toevoeging
- 17
Postcode
2284DL
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
531 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
In de Bogaard (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
A
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
2
Aanbieders
Spring Real Estate
mail: info@springrealestate.nl
tel: 070-7770014
Opmerkingen

Winkelruimte alsmede 2 parkeerplaatsen welke zich aan de achterzijde bevinden. Frontbreedte 12 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
winkelruimte: 481 m²
bergruimte: 50 m²
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande gebruiker(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.
Huurprijs is nader overeen te komen.

Google Maps statische kaart