Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29417

Steenworp-ID
29417
Op de markt sinds
Straat
Prinses Beatrixlaan
Naam object / bouwdeel
Horecaruimte in 'De Monarch'
Postcode
2595AK
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
407 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 184 per jaar
Totaalprijs
€ 75.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Adhoc Horecamakelaars
mail: info@adhoc-horecamakelaars.nl
tel: 0182-533355
Opmerkingen

Horecaruimte in Toren B van de Monarch te Den Haag. In Toren B worden 246 appartementen ontwikkeld en in de plint een horecaruimte.
De Monarch bevindt zich in het Beatrixkwartier. Het Beatrixkwartier ligt vlak achter de Utrechtsebaan, op een paar honderd meter van Den Haag Centraal Station (of één halte met de RandstadRail). Op ongeveer vijf minuten loopafstand bevindt zich winkelstraat de Theresiastraat.
In het gebied zijn diverse grote kantoorcomplexen gelegen en is het Conservatorium gevestigd. Aan de overkant van de straat bevindt zich het WTC; het internationale zakencentrum van Den Haag. Het WTC biedt maar liefst 42.500 m² kantoorruimte. Ook heeft het WTC diverse faciliteiten zoals (beperkte) horeca, health en wellness, een kunstgalerie, vergaderruimtes en een kinderdagverblijf. Tevens is er een ondergrondse parkeergarage met ruim 1.000 parkeerplaatsen.
Indeling van de horeca-unit:
begane grond: 254 m²
entresol: 153 m².
De ruimte is momenteel in aanbouw.

Google Maps statische kaart