Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29420

Steenworp-ID
29420
Op de markt sinds
Straat
Noordeinde
Nummer
15
Toevoeging
A
Postcode
2514GB
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
G
Prijs per m²
€ 252 per jaar
Totaalprijs
€ 37.800 per jaar
Servicekosten per m²
€ 2 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
1
Aanbieders
Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars
mail: info@delangemakelaars.nl
tel: 070-3230551
Opmerkingen

Kantoorruimte voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke en exclusieve kantoorruimte op een gezellige plek in Den Haag. Dit unieke zo te betrekken kantoor is gelegen op de 1e verdieping boven de exclusieve kledingzaak "Pauw". Het kantoor is voorzien van een uitgebreid voorzieningenniveau en beschikt over een tweetal terrassen. Aan de achterzijde heeft het kantoor schitterende uitzicht op een prachtige stadstuin van een monumentaal gebouw aan de Kneuterdijk.
Tevens beschikt het kantoor over een parkeerplaats in de nabijgelegen parkeergarage aan de Driehoekjes welke voor verhuur wordt aangeboden.
Oplevering in huidige turn-key staat, inclusief:
-modern toilet (2x);
-modern keukenblok met inbouwapparatuur;
-strak gestuukte wanden en plafonds;
-centrale verwarming.
De servicekosten bedragen € 300,- per jaar. Verder dient huurder zelf zorg te dragen voor de aansluiting op en betaling van gas, water elektra. Huurtermijn in overleg.

Google Maps statische kaart