Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29435

Steenworp-ID
29435
Op de markt sinds
Straat
Uitenhagestraat
Nummer
129
Naam object / bouwdeel
De Hoge Regentesse
Postcode
2571PW
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
3.094 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
1.530 m²

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
3.094 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
1.530 m²

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
3.094 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
1.530 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Uitenhagestraat (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Vrij Op Naam
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
61
Aanbieders
Frisia Makelaars
mail: bog@frisiamakelaars.nl
tel: 070-3420101
Opmerkingen

Het project De Hoge Regentesse bestaat uit 3 gebouwonderdelen, zijnde een bedrijfsruimte, een woontoren en een stallingsgarage. De woontoren omvat 128 appartementen. De stallingsgarage omvat 163 parkeerplaatsen verdeeld over zes splitlevel lagen en een parkeerdek dat gedeeltelijk op het dak van de bedrijfsruimte is gesitueerd. Aan de zuidzijde van het perceel, evenwijdig aan de Monstersestraat komt een commerciële plint. Deze commerciële bedrijfsruimte is verdeeld over twee verdiepingen met een totale metrage van 3.094 m² en wordt casco opgeleverd. Volgens het bestemmingsplan kan de ruimte een functie krijgen als perifere detailhandel (zie hoofdstuk Bestemmingplan). Logistiek wordt het gebouw aan de Uitenhagestraat ontsloten. Voor bezoekers is de bedrijfsruimte bereikbaar vanaf de Monstersestraat langs tramlijn 11. Evenwijdig aan de commerciële plint zal een langzaam verkeerszone worden aangelegd om dit gebied te ontsluiten en de bereikbaarheid van voetgangers te vergroten.
Indeling:
Begane grond: 1.564 m²
1e verdieping: 1.530 m²
Oplevering:
Aan de Monstersestraat is de bedrijfsruimte voorzien van een hoogwaardige uitstraling bestaande uit een viertal glazen puien en entreedeur. De gevel aan de Uitenhagestraat is voorzien van een geïsoleerde elektrische segmenthefdeur. De verdiepingsvloer is te bereiken via het trappenhuis gelegen aan de gevelzijde van de naastgelegen bedrijfsruimten in de Uitenhagestraat. In het ontwerp zijn naast de segmenthefdeur aan de Uitenhagestraat vakken in de gevel opgenomen die te vervangen zijn voor een glazen puien c.q. segmenthefdeuren waardoor de mogelijkheid is om meer daglicht te creëren en desgewenst ook een tweede entree. Bij het indienen van de omgevingsvergunning is voor de bedrijfsruimte uitgegaan van een winkelfunctie, met een bezettingsgraadklasse B3. De bedrijfsruimte (winkelfunctie) is groter dan 250 m² waardoor een gemeenschappelijke toegankelijkheidssector conform bouwbesluit is vereist. Dit betekent dat de eerste verdieping bereikbaar moet zijn d.m.v. een lift. Op dit moment is de bedrijfsruimte nog niet nader ingedeeld.
Bestemmingsplan:
Bedrijf:
Bedrijfsmatige activiteiten ten behoeve van bedrijven met daarbij behorende ondergeschikte educatieve functies die behoren tot de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 uit de Staat van bedrijven op bedrijventerreinen.
Bijvoorbeeld:
- Vervaardiging van voedingmiddelen en dranken (brood, vis, vlees, suiker ed.);
- Vervaardiging van textiel (weven, spinnen, breien, haken), hout, riet, kurk;
- Kleine drukkerijen, constructiewerkplaats, smederij, bankwerkerij, metaaloppervlaktebehandeling;
- Vervaardigen van meubels en overige goederen (sportartikelen, muziekinstrumenten, speelgoed);
- Bouwbedrijven met werkplaats, groothandels, distributie, opslag, koerier, verhuur;
- Handel/ reparatie van auto's, motorfietsen, touringcarbedrijf, remise;
- Datacentrum;
- Schoonmaak, wasserij, reiniging.
Detailhandel perifeer:
Winkelformules, die door de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlakte nodig hebben voor de uitstalling. Bijvoorbeeld: groothandel, opslag, bouwmarkten, kampeer- en outdoorartikelen, keukens, sanitair en woninginrichting waaronder meubelen.
Atelier:
Ruimte als werkplaats.
Sport:
Sportvoorziening geheel of gedeeltelijk ingericht en in gebruik voor het beoefenen van sport.
Bijvoorbeeld: Fitness en sportschool
Koopprijs is op aanvraag.

Brochures
Google Maps statische kaart