Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29446

Steenworp-ID
29446
Op de markt sinds
Straat
Saturnusstraat
Naam object / bouwdeel
Frank is een Binck
Postcode
2516AH
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
4.000 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
400 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
4.000 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
400 m²

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
4.000 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
400 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Informatie bij Steenworp
mail: reactie@steenworp.nl
tel: 070-3141516
Opmerkingen

De gemeente Den Haag en Stebru hebben een reserveringsovereenkomst ondertekend voor de locatie op de hoek van de Melkwegstraat en de Saturnusstraat in de Binckhorst te Den Haag. Stebru zal hier ‘Frank is een Binck’ gaan ontwikkelen, een stoere multifunctionele landmark voor de nieuwe entree van de Binckhorst. Dit gebeurt in samenwerking met Studio Leon Thier, HVE architecten, De Mannen van Schuim en Aad Bouwhuis Vastgoedadvies.
‘Frank is een Binck’ is geïnspireerd op de beroemde jeugdherberg Ockenburg van architect Frank van Klingeren. De herbouw van het gebouw van Van Klingeren op de Binckhorst is de grootste verhuizing van een gebouw in Nederland.
Het transparante gebouw op de Brinckhorst was in de jaren ’70 in gebruik als aanbouw van de villa Ockenburg, waarin op dat moment een jeugdherberg was gevestigd. De grote moderne vleugel geconstrueerd van staal en glas, kreeg de bijnaam ‘De Van Klingeren vleugel’. In 1996 werd de jeugdherberg gesloten. In 2011 werd De Van Klingeren vleugel verwijderd en opgeslagen op aandringen van het Comité tot Behoud Van Klingerenvleugel, waarin onder andere architect Gerrit van Es (HVE architecten) en Leon Thier (Studio Leon Thier) zaten. Nederlands grootste herbouw van het gebouw van Van Klingeren, past binnen de duurzame ambitie van het nieuwe plan.
‘Frank is een Binck’ staat voor een totale woon- en werkbeleving. Het project omvat een concepthotel met rooftop bar in de voormalige Van Klingeren vleugel, een co-working space met open werkruimtes voor startende ondernemingen en een flexibel woonconcept dat ruimte biedt aan zowel sociale huurappartementen als appartementen voor de markt.

Google Maps statische kaart