Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29447

Steenworp-ID
29447
Op de markt sinds
Straat
Waldorpstraat
Nummer
25
Naam object / bouwdeel
HS Kwartier
Postcode
2521CA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
31.400 m²
Deelverhuur
Ja
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Laakhaven HS - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Sens Real Estate
mail: info@sensrealestate.nl
tel: 070-2390150
Opmerkingen

Aan de rand van het Hollands Spoor verrijst in de komende jaren een geheel nieuw stuk stad: het HS Kwartier. Het volledige gebied aan de Waldorpstraat krijgt een nieuwe hoog stedelijke impuls, waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het HS Kwartier bestaat uit de herontwikkeling van het Stationspostgebouw, de ontwikkeling van The Globe, de ontwikkeling van het Ontwikkelplot en de ontwikkeling van twee specials. Eén special in de vorm van een toren achter het Stationspostgebouw en een special in de vorm van een nieuw markant gebouw dat het hoofdkwartier van het CID moet worden.
Het HS Kwartier wordt een woon- werk en verblijfsgebied van iedereen. In het gebied verrijzen de komende jaren torens die de hoogstedelijkheid van de plek benadrukken, maar niet de levendigheid van de stad inperken. Door toevoegingen van groene verblijfsgebieden en het zorgen voor de juiste inpassingen aan programma op plintniveau zal de leefbaarheid hier alleen maar verder worden versterkt. Dankzij een mix van economisch programma, voorzieningen en woningen ontstaat er een 18/7 economie met levendigheid overdag, in de avonden en in de weekenden. Het programma is geënt op verschillende doelgroepen om de 18/7 economie te bewerkstelligen. Zowel op lokaal, regionaal en metropool niveau zijn er voorzieningen te vinden

Brochures
Google Maps statische kaart