Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29449

Steenworp-ID
29449
Op de markt sinds
Straat
Saturnusstraat
Nummer
95
Naam object / bouwdeel
De Titaan
Postcode
2516AG
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
11.000 m²
Deelverhuur
Ja

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
11.000 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Informatie bij Steenworp
mail: reactie@steenworp.nl
tel: 070-3141516
Opmerkingen

De Caballero Fabriek krijgt er een zusje bij! De gemeente Den Haag investeert in de realisatie van een nieuw creatief bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw zal de naam ‘De Titaan’ krijgen. Het wordt een verzamelplaats voor groeiende innovatieve bedrijven, de zogeheten scale-ups. Dat zijn bedrijven die na de startfase flink doorgroeien en daarom meer werkruimte nodig hebben. De focus ligt hier vooral op de doelgroep die werkt aan innovaties voor een betere wereld. De Titaan is direct gevestigd naast de Caballero Fabriek in de Binckhaven, dé startup hub van Den Haag.
De Titaan ligt aan de Saturnusstraat 95. Hier is nu nog het bedrijf Harting Bank gevestigd. Architectenbureau Braaksma & Roos heeft een renovatieplan gemaakt, waarbij het bestaande gebouw wordt verduurzaamd en vergroot met een extra verdieping er bovenop. Er ontstaat ruimte voor ongeveer 70 bedrijven en meer dan 350 arbeidsplaatsen. De Titaan verwacht in 2021 haar deuren te openen.

Google Maps statische kaart