Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29455

Steenworp-ID
29455
Op de markt sinds
Straat
Maerten Trompstraat
Nummer
25
Postcode
2628RC
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
103 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 139 per jaar
Totaalprijs
€ 14.300 per jaar
Servicekosten per m²
€ 30 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
4
Prijs per parkeerplaats
€ 850
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

In monumentale oude school gelegen lichte kantoorruimte op de 1e verdieping met bij te huren parkeerplaatsen op eigen terrein. Gunstig gelegen bij de TU-wijk en op korte afstand van de binnenstad en de snelweg. Daarnaast goede verbindingen met openbaar vervoer. Dit prachtige gebouw is een heerlijke rustige plek om te werken, met ruime hallen, fraaie details als houtsnijwerk en tegeltableaus, heldere ruimtes met hoge plafonds, schitterende kapspanten en heel veel licht. Naast het pand ligt de tuin met een afgesloten privé parkeergelegenheid en een overdekte fietsenstalling.
Indeling:
Begane grond: Hele mooie entree en ruime gangen en trap naar de 1e verdieping
1e verdieping: 2 kantoren, waarvan 1 voormalig klaslokaal met veel hoogte, ramen en licht. Gedeelde keuken en toiletten.
Oplevering in huidige staat. Er is een eigen internetaansluiting voorbereid.
Huurtermijnen in overleg.

Brochures
Google Maps statische kaart