Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29472

Steenworp-ID
29472
Op de markt sinds
Straat
Zoutmanstraat
Nummer
56
Naam object / bouwdeel
The Rox
Postcode
2518GS
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
86 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
6 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dorrit Steens Bedrijfshuisvesting
mail: dorritsteens@outlook.com
Opmerkingen

In het dynamisch Zeeheldenkwartier Den Haag, ook wel Designkwartier genoemd, in de Zoutmanstraat is ‘The Rox’ geopend, een co-workingplace voor zelfstandig ondernemers waar het prettig werken is in een kleinschalige locatie.
In totaal zijn er tien werkplekken beschikbaar, waarvan er 6 voor fulltime gebruik, waar je ook al je spullen kan achterlaten. En 4 aanschuifplekken.
Huurprijzen:
werkplek: € 3.420,- per jaar
aanschuifplek: € 1.800,- per jaar
‘The Rox’ beschikt ook over een vergaderruimte/workshopruimte. Er staat een luxe Jura koffiemachine die je op elk moment kan voorzien van een heerlijke espesso, flatlay of cappuccino. Kosten zijn bij het abonnement inbegrepen.

Google Maps statische kaart