Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29475

Steenworp-ID
29475
Op de markt sinds
Straat
Van Lennepweg
Nummer
63
Postcode
2597LH
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
327 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 183 per jaar
Totaalprijs
€ 60.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
1
Aanbieders
Rijnbeek Makelaardij BV
mail: info@rijnbeek-makelaars.nl
tel: 070-3637700
Opmerkingen

In 1908 is deze zeer riante halfvrijstaande, statige stadsvilla gebouwd tezamen met de identieke villa op nummer 61. Samen maken ze, terecht, deel uit van een Rijksbeschermd stadsgezicht. Het kantoorgedeelte bevindt zich op de begane grond en eerste etage. Bijzonder is dat er in de woning zoveel originele en mooie details behouden / gerealiseerd zijn, zoals o.a. het glas in lood, het houtsnijwerk in de hal, de schuifseparaties en openslaande deuren, ornamenten plafonds, visgraatparketvloer en nog veel meer.
Indeling:
Via de oprit en de tuin bereikt men de entree. Overweldigend mooie entree, tochtportaal en zeer ruime hal met diverse ornamenten en houtsnijwerk deuren, glas-in-lood ramen. Luie trap met glas-in-lood ramen naar de etages, maar er is ook voor het gemak een lift gerealiseerd. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken.
Aan de voorzijde zit een kamer, welke bedoeld was als boudoir met openslaande deuren naar de voortuin. Dan zijn er drie ruime kamers en-suite. De voorkamer voorzien van openhaard met mooie, marmeren schouw, visgraat parketvloer, ramen met ingebouwde, uittrekbare stalen luiken, openslaande deuren naar de achterkamer. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin en openslaande deuren naar de ruime vergaderkamer aan de achterzijde van het pand. Vanuit hier loop je door naar een klein halletje met bergkast en een werkkamer.
In de hal is er toegang tot de lift, een gescheiden heren en dames sanitair, een compacte keukenruimte en toegang tot de kelder. De kelder bestaat uit twee ruimtes waarvan 1 voorzien van cv ketel en meterkast / groepenkast. Geweldig mooi trappenhuis met luie trappen en glas-in-lood ramen naar de etages. Ruime overloop op de eerste etage met paneeldeuren naar de kamers. Op deze verdieping zijn twee riante kamers en-suite, een voor/zijkamer met veel ramen en licht, vrij uitzicht en een tussenkamer. Verder is er nog een toilet en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Google Maps statische kaart