Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29479

Steenworp-ID
29479
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Familierestaurant Enjoy Halal
Postcode
2500QQ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
288 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 292 per jaar
Totaalprijs
€ 84.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: een familierestaurant in een volkse wijk in Den Haag. Bestemd voor een pachter/franchisenemer. Het horecabedrijf is een familierestaurant welke uitsluitend werkt met producten die volgens de islamitische voorschriften bewerkt zijn.
Het restaurant kan rond de 80 personen ontvangen. Ook is er een zonnig terras direct voor de deur met een capaciteit van zo’n 50 zitplaatsen en een speelplek voor kinderen. Openingstijden: nu 7 dagen per week van 14:00 uur tot 01:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag tot 02:00 uur
De keuken is zeer volledig ingericht met volledige nieuwe apparaten dat voldoet aan de strengste eisen. De meeste apparaten zitten nog in de garantietijd. Het restaurant heeft binnen zijn huidig openingstijden een zeer goede omzet, maar kan zeker nog verder groeien.
Vrij van verplichtingen, wel zijn er een aantal onderhoudscontracten voor kassa, pin, alarm en display schermen.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 110.000,-

Google Maps statische kaart