Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29518

Steenworp-ID
29518
Op de markt sinds
Straat
Markt
Nummer
54
Postcode
2611GW
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
63 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 343 per jaar
Totaalprijs
€ 21.600 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Dit fraaie hoekwinkelpand ligt aan de markt perfect binnen het kernwinkelgebied van Delft. Aan weerszijde van de mooie gracht bevinden zich een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.
De winkelruimte heeft een gezamenlijke entree met de bovengelegen zaak: Secret Hair. Voorheen een ideale combinatie met de kapsalon die hier zat. U deelt dus de voordeur en een trapopgang naar de 1e etage alsmede het toilet. Mocht dit bedrijf hier vertrekken heeft u natuurlijk gelijk de optie uit te breiden. Daardoor ook een betaalbare winkelruimte op een uitstekende locatie. Frontbreedte 7 meter. Welstandsklasse A 2.
Indeling:
Begane grond: entree, winkelruimte met veel licht door de brede pui en heerlijk uitzicht over de gracht en de Markt. Gedeelde trapopgang naar de 1e verdieping.
1e verdieping: gedeeld toilet, eenvoudige kleine keuken, kantoor/kamer met erker.
Oplevering in huidige casco staat, dan wel in overleg gerenoveerd.
Energiekosten:
De verhuurder heeft de aansluitingen op zijn naam staan en berekent de kosten door. 2/3 deel van de rekening dient de huurder te betalen (1/3 wordt betaald door het bovengelegen bedrijf).
Huurtermijn in overleg.

Brochures
Google Maps statische kaart