Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29534

Steenworp-ID
29534
Op de markt sinds
Straat
Burgwal
Nummer
12
Postcode
2611GJ
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
81 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 267 per jaar
Totaalprijs
€ 21.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hof van Delft Makelaardij
mail: info@hofvandelft.nl
tel: 015-2126426
Teunissen & Berendse Vastgoed Projecten
mail: eric@teunissenberendse.nl
tel: 0174-640000
Opmerkingen

In het centrum van Delft aan de gezellige Burgwal, de verbinding tussen de Markt en de hét horecaplein van Delft De Beestenmarkt, gelegen winkelruimte op de begane grond met entresol van 81 m². De winkelruimte is gelegen tegenover Dille & Kamille. Aan de Burgwal bevinden zich onder andere Sjenkels haarmode, Dille & Kamille, Groene Vingers, Tromper Optiek, De Bierfabriek, De Beierd en diverse andere horeca gelegenheden. Wekelijks is er op de Burgwal/ Brabantse Turfmarkt markt. Frontbreedte 4 meter. Welstandsklasse A 2.
Oplevering in casco staat.

Brochures
Google Maps statische kaart