Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29554

Steenworp-ID
29554
Op de markt sinds
Straat
Honderdland
Nummer
328
Toevoeging
- C48
Naam object / bouwdeel
Dijcks Meesterschap
Postcode
2676LV
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
30 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Honderdland (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
3
Prijs per m²
€ 140 per jaar
Totaalprijs
€ 4.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 55.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Op bedrijventerrein Honderdland fase 1 in Maasdijk komt een bedrijfsunit beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw “Dijcks Meesterschap”. De bedrijfsunit is gelegen op de 1e verdieping en door middel van een oprijbaan goed bereikbaar met een auto met aanhanger en/of werkbus. De bedrijfsunit is 30 m² groot (3,35m breed x 8,275m diep x 3,65m hoog). De handmatige overheaddeur is 3 m breed en 3,20 m hoog. In de unit zijn elektra- en waterpunten aanwezig.
In het bedrijfsverzamelgebouw is een algemene ruimte gerealiseerd waar gebruikers gebruik kunnen maken van toiletvoorzieningen. Tevens zijn hier de tussenmeters voor het elektraverbruik gesitueerd.
Bestemming
Conform vigerend bestemmingsplan “Honderdland Fase 1” is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 toegestaan.

Brochures
Google Maps statische kaart