Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29589

Steenworp-ID
29589
Op de markt sinds
Straat
Hellingweg
Nummer
228
Postcode
2583DX
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
90 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 267 per jaar
Totaalprijs
€ 24.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 10 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
SQM Vastgoed
mail: info@sqm.nl
tel: 070-3460930
Opmerkingen

Kantoorruimte te huur aan de haven van Scheveningen. Aan deze nieuwe hotspot aan zee waar werken, wonen en topsport hand in hand gaan en de omgeving een fantastische dynamiek geven. Het kantoor zelf is een mooie gemeubileerde kantoor in een kant-en-klare design.
Oplevering:
De kantoorruimte is kant en klaar voor gebruik en zeer smaakvol ingericht. De ruimte is o.a. voorzien van mooie inbouwkasten, prachtige pantry, designverlichting, mooie gietvloer, akoestische panelen en eventueel meubilair (e.e.a. in nader overleg) . Verder beschikt de ruimte nog over o.a. een glasvezelverbinding, een harmonica deur op de begane grond zodat de hele pui open kan bij lekker weer, vloerverwarming, meterkast, toilet.

Google Maps statische kaart