Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29601

Steenworp-ID
29601
Op de markt sinds
Straat
Loosduinse Hoofdstraat
Nummer
260
Postcode
2552AM
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Loosduinse Hoofdstraat (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 186 per jaar
Totaalprijs
€ 29.700 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 318.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Rijnpoort Makelaars
mail: info@rijnpoort.nl
tel: 0174-294652
Opmerkingen

In hartje centrum van Loosduinen gelegen, gemoderniseerd en goed afgewerkte winkelruimte. Het pand is recent gemoderniseerd. De grote etalage met glazen pui is zeer aantrekkelijk om uw goederen te presenteren. De winkel is gelegen aan het verbindingsstuk tussen het winkelgebied aan de Arnold Spoelstraat en de Loosduinse Hoofdstraat wat veel traffic genereerd. Frontbreedte 5,5 meter. Welstandsklasse B 1.
Indeling:
Entree via dubbele deur met toegang tot open winkelruimte v.v. een systeemplafond met inbouwverlichting (LED). De ruimte is v.v. vloerbedekking. Verwarming middels een cv-combiketel met vloerverwarming. Achter in de winkel is een afgesloten magazijnruimte met aparte pantry met luxe keukenblok alsmede een aparte toiletruimte. Er is een alarminstallatie aanwezig ter beveiliging (ter overname).
Er is geen vereniging van Eigenaren, wel een gezamenlijke opstalverzekering.

Brochures
Google Maps statische kaart