Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29638

Steenworp-ID
29638
Op de markt sinds
Straat
Hoofdstraat
Nummer
60
Toevoeging
B
Postcode
2678CL
Vestigingsplaats
De Lier

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
244 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 139 per jaar
Totaalprijs
€ 34.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Ooms Makelaars
mail: info@ooms.com
tel: 010-4248888
Opmerkingen

Representatieve horecaruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De ruimte kent een rustige ligging, direct achter De Hoofdstraat in De Lier. De straat is sfeervol, levendig en wordt gekenmerkt door een leuke mix van winkels, horeca en dienstverleners.
Indeling:
begane grond: 143 m²
1e verdieping: 101 m²
De mogelijkheid bestaat tot het bijhuren van de keuken aan de Hoofdstraat 54, 54A. Kandidaat huurder dient hierover zelf in overleg te treden met de huidige eigenaar. De keuken behoort nadrukkelijk niet tot het gehuurde en is derhalve buiten de aanbieding gelaten.
De ruimte wordt casco en vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
- Toiletten (4x);
- Luchtbehandelingssysteem middels airco-units;
- Verwarmingsinstallatie middels radiatoren.
De in het gehuurde aanwezige voorzieningen/installaties worden gedurende de huurperiode om niet ter beschikking gesteld. Deze voorzieningen/installaties behoren niet tot het gehuurde, derhalve heeft eigenaar hierover geen onderhouds, vervangings- en/of reparatieplicht.
Energielabel: A - 0,83 (geldig tot 19 februari 2026).

Brochures
Google Maps statische kaart