Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29670

Steenworp-ID
29670
Op de markt sinds
Straat
Osloweg
Nummer
11
Toevoeging
C
Naam object / bouwdeel
2e verdieping
Postcode
2548VJ
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
230 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
230 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 125 per jaar
Totaalprijs
€ 28.740 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Staedion Makelaardij
mail: bog@staedion.nl
tel: 088-2423000
Opmerkingen

Nette kantoor-/praktijkruimte. Het gaat hier om de 2e verdieping van het gebouw. Op de 1e verdieping bevindt zich een speelplaats op het dakterras voor gezamenlijk gebruik. Hiermee is deze ruimte uitermate geschikt als kinderdagverblijf. In het gebouw bevinden zich reeds twee soorten kinderopvang.
Voor verhuur is een totale oppervlakte van 230 m² beschikbaar. Op de eerste verdieping kan men gebruik maken van het dakterras dat 292 m² groot is.
Oplevering casco in huidige staat.
Bestemming: kantoorruimte, praktijkruimte of maatschappelijke dienstverlening. Aangezien er op deze locatie al twee kinderdagverblijven gevestigd zijn is een derde opvang hier niet wenselijk.
Huurtermijnen van 1 jaar.

Google Maps statische kaart