Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29691

Steenworp-ID
29691
Op de markt sinds
Straat
Rembrandtstraat
Nummer
30
Postcode
2671GE
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
385 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Naaldwijk Centrum (Naaldwijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 145 per jaar
Totaalprijs
€ 55.800 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Troost Makelaardij
mail: info@troostmakelaardij.nl
tel: 06-33733955
Opmerkingen

Zeer representatieve winkelruimte van 280 m² met open verbinding naar een aangrenzende winkel-/ studio van 105 m². De winkelruimte is gelegen in de Rembrandtstraat welke zich onderscheid door een grote diversiteit aan winkelbranches en horeca. U kunt gezien de bestemming ofwel opteren om beide ruimten te gebruiken als winkelruimte, dan wel als winkel in combinatie met kantoor en/of opslag. De winkel bevindt zich aan de entree van het Van Tijnplein waar ruime parkeergelegenheid aanwezig is. Frontbreedte 9,6 meter, welstandsklasse A 2.
De huidige situatie is totaal 385 m² en is toegankelijk via dubbele deuren in een eigentijdse voorgevel gelegen aan de Rembrandtstraatzijde. Verder is de winkelruimte voorzien van op- en inbouw verlichtingsarmaturen, een grote lichtstraat aan de achterzijde van de winkel gedekt met stegdoppel platen, verwarming middels gasgestookte cv installatie, gemetselde muren waarin opgenomen hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, betonnen vloer, technische ruimte en trapopgang naar het bovenliggende woonhuis. Aan de achterzijde een 30 m² grote opslagruimte ruimte in de Studio, toegankelijk middels vlizotrap.
Oplevering:
- betonvloer
- zelfstandige entree aan de voor-/ en achterzijde
- centrale verwarming, type Nefit Turbo HR
- warmtegordijn Itho
- Luchtbehandelingssysteem Itho
- toilet
- pantry.
Huurtermijnen in overleg.

Google Maps statische kaart