Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29711

Steenworp-ID
29711
Op de markt sinds
Straat
Binnenwatersloot
Nummer
9
Toevoeging
13
Postcode
2611BJ
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
289 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
82 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 166 per jaar
Totaalprijs
€ 48.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Winkelruimte aan een bekende winkelstraat in de Delftse binnenstad met een fraaie dubbele pui van bijna 11 meter breed en goede hoogte van 3 meter alsmede een achteruitgang aan de Smitsteeg.
De Binnenwatersloot is de toegangspoort tot de binnenstad en bijna iedere Delftenaar komt hier iedere week wel een keer voorbij. Geschikt voor winkel, kantoor, dienstverlening. Tevens in de straat gevestigd: boekhandel Waltman, Domino's Pizza, SPAR, Björnd Makelaardij, Eazie en veel lokale maar bekende winkeliers en ketenbedrijven. De spoorzone is gereed en de doorloop sterk verbeterd en dit is dan ook 1 van de drukste straten van de stad, met de uitgang van station en het stadhuis bijna voor de deur. Op korte afstand liggen 2 parkeergarages. Frontbreedte 10,7 meter. Welstandsklasse B 1.
Oplevering in huidige staat, inclusief:
- Systeemplafond met moderne verlichting;
- Centrale verwarming;
- Toilet;
- Pantry;
- Alarminstallatie.
Huurtermijn in overleg.

Brochures