Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29723

Steenworp-ID
29723
Op de markt sinds
Straat
Prinsegracht
Nummer
59
Toevoeging
A
Postcode
2512EX
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
24 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
6 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dorrit Steens Bedrijfshuisvesting
mail: dorritsteens@outlook.com
Opmerkingen

Ruime, chique en hippe kantoorruimte op de zogenaamde beletage van een Haags grachtenpand uit het eerste deel van de 19e eeuw. Deze locatie is verhuurd aan De Inspiratiebrigade. Ze hebben op dit moment een vier werkplekken te huur in hun gezellige en zeer prettige kantoorruimte € 3.300,- per werkplek per jaar. Dit is inclusief internet, koffie, koekjes, kastruimte en gezellige collega’s.
Via een voorname buitentrap komt u binnen op de verhoogde parterre, de ‘beletage’. Achter de voordeur volgt een vestibule met authentieke tegelwand naar deur richting brede hal. Deze brede hal is gezamenlijke opgang ook voor enkele bewoners van de bovengelegen appartementen maar kan voor tweederde gebruikt worden. Aldaar een telefooncel, een zitje, een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser en koffieapparaat en aan het eind een lange bank. Raamzijde aan de binnenplaats bestaat uit een mooi en kleurrijk glas-in-looddecor. Aan het einde van deze gang is het toilet.
Eén deur leidt vanuit de vestibule direct naar de voorkamer. Dit is een lichte, representatieve kamer van 5.20 bij 5,70 m. met een stenen schouw. Op de gang leidt een tweede deur naar de achterkamer van 5.20 bij 6 m., die grenst aan de binnenplaats.
Huurtermijn in overleg.

Google Maps statische kaart