Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29771

Steenworp-ID
29771
Op de markt sinds
Straat
Plein
Nummer
13
Toevoeging
H
Postcode
2291CA
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
460 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
20 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Opmerkingen

Het Oude Raadhuis' in Wateringen zal geheel worden gerenoveerd tot zeer eigentijdse kantoorruimten in een historische en karakteristieke werkomgeving.Dit unieke Businesscenter is gelegen op een absolute zichtlocatie en beschikt over kantoorruimten, waarbij mogelijkheden worden geboden aan zowel kleinere start-ups als aan gerenommeerde bedrijven.
Indeling:
De statige entree bevindt zich op verhoogd niveau centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich een ruime gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de verschillende monumentale kantoorkamers.De hal is voorzien van vele authentieke details en heeft een bijzonder imposante uitstraling. In de hal bevinden zich de pantry, de sanitaire voorzieningen en de trap naar de eerste verdieping. De hal wordt tevens gebruikt als wachtkamer/ontvangstruimte. De volledige begane grond (bel-etage) heeft een oppervlakte van 160 m².
Op de eerste etage bevindt zich een royale overloop met receptie/ontvangst mogelijkheden, een sanitaire ruimte en o.a. de klassieke oude Raadzaal die in één geheel (75 m²) te huur wordt aangeboden. Tevens bevinden zich op deze etage verschillende kantoorkamers, welke ook gekoppeld kunnen worden. De volledige eerste verdieping heeft een oppervlakte van 153 m².
Op de tweede en derde etage worden geheel nieuwe kantoorruimten gerealiseerd, waarbij hedendaagse comfort met eigentijdse voorzieningen het uitgangspunt zijn.
De volledige tweede verdieping heeft een oppervlakte van 60 m² kantoor (met een opslagmogelijkheid met beperkte hoogte van 45 m²).
De volledige derde etage heeft een oppervlakte van 85 m² kantoorruimte, waarbij de dakspanten bij de inrichting betrokken kunnen worden.
Oplevering inclusief:
- veel authentieke details;
- diverse pantry's;
- sanitaire voorzieningen;
- snelle internet voorzieningen(d.m.v. WIFI);
- mogelijkheid tot het huren van vergaderfaciliteiten;
- gestoffeerd;
- verlichting;
- voldoende elektra en data-aansluitingen;
- koeling en ventilatie;
- publiciteit door vermelding op website en exposure rondom het object.
Huurtermijn minimaal 1 jaar.