Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29773

Steenworp-ID
29773
Op de markt sinds
Straat
Leyweg
Nummer
940
Toevoeging
W
Postcode
2545GV
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
89 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Leyweg (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 219 per jaar
Totaalprijs
€ 19.500 per jaar
Servicekosten per m²
€ 7 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Winkelruimte gelegen in Winkelcentrum Leyweg, hét winkelgebied van Den Haag Zuidwest. Dit winkelgebied beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met diverse landelijk opererende winkelketens zoals Jumbo, Blokker, Hema, Kruidvat en Holland&Barrett, maar ook de regionale en lokale ondernemers zijn er gevestigd. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden te vinden. Frontbreedte 7,5 meter. Welstandsklasse C 1.
Oplevering in casco staat, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen zijn voor rekening van de huurder.
De bijdrage voor de winkeliersvereniging/promotiekosten bedraagt € 623,- per jaar.

Brochures