Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29786

Steenworp-ID
29786
Op de markt sinds
Straat
Haagsche Bluf
Nummer
33
Postcode
2511CN
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
96 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 450 per jaar
Totaalprijs
€ 43.200 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

De Haagsche Bluf is een totaal vernieuwd winkel- en horecagebied gelegen in het winkelhart van Den Haag. De Haagsche Bluf ligt tussen de Venestraat, Vlamingstraat, Nieuwstraat en Dagelijkse Groennmarkt, en in de nabijheid van de Spuistraat, Hoogstraat, Wagenstraat en de Nieuwe en Oude Passage. De Haagsche Bluf is een bruisend winkel- en horecagebied met prachtige architectuur. Frontbreedte 4 meter, welstandsklasse A 1.
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurders zijn diverse voorzieningen aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in de staat van dat moment.
Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte. Horeca is NIET toegestaan.

Brochures