Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29791

Steenworp-ID
29791
Op de markt sinds
Straat
Laan van Meerdervoort
Nummer
451
Postcode
2563AS
Stadsdeel
Segbroek (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
120 m²
Deelverhuur
Nee

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
120 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Fahrenheitstraat-Thomsonlaan (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
C&D Makelaardij
mail: info@cdmakelaardij.nl
tel: 070-7620090
Opmerkingen

Ruime winkel-/kantoorruimte op een mooie plek aan de fraaie laan, ter hoogte van de bruisende Fahrenheitstraat met veel aanloop van winkelend en passerend publiek. Aan de voorzijde heeft het pand grote raampartijen wat zorgt voor een goede exposure en prettig uitzicht over de laan. De ruimte biedt dankzij de grootte en indeling talloze mogelijkheden voor diverse soorten bedrijvigheid. Aan de achterzijde is momenteel een magazijn ingericht, maar de ruimte kan relatief eenvoudig en zonder noemenswaardige investeringen ander worden ingedeeld. In het midden is de pantry gesitueerd en een separate toiletruimte. Tevens beschikt het pand over een ruime kelder.
Oplevering:
- Gasloos
- Elektrische verwarming.