Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29795

Steenworp-ID
29795
Op de markt sinds
Straat
Hippolytusbuurt
Nummer
4
Postcode
2611HN
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
78 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Delft Centrum (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 338 per jaar
Totaalprijs
€ 26.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Winkel, gelegen naast de visbanken, in de binnenstad van Delft in monumentaal grachtenpand. Voorheen was hier gevestigd het toeristen informatie punt van Delft marketing. Zij zijn verhuisd naar de Kerkstraat naast de Nieuwe Kerk aan de Markt. Zij hebben de afgelopen jaren duizenden mensen ontvangen en de locatie is dus bij iedereen bekend. Frontbreedte 4,3 meter, welstandsklasse A 2.
Indeling:
Winkel 57 m² voorzien van een natuurstenen vloer en aan de voorzijde veel glas en etalage ruimte, heeft dus reeds veel aanloop en is voorzien van een mooie etalage en aan de achterzijde een berging van 21m². De locatie wordt door veel toeristen bezocht en de naastgelegen visbanken zijn altijd druk bezocht. Aan de achterzijde is een algemene achteringang en een fraaie origineel trappenhuis naar de 1e en 2e verdieping. Aan de voorzijde een fraaie natuurstenen stoep met plek voor bankje/terrasje of uitstraling van uw handelswaren.
Het pand zo uitstekend geschikt kunnen zijn voor een toeristische functie, kantoor met balie functie slijter, kledingzaak, traiteur of ander winkel functie. Pand is niet geschikt voor horeca activiteiten.
Huurtermijn minimaal 2 jaar.
De genoemde huurprijs is indicatief en geldt voor alleen de begane grond ruimte op basis van een 5+5 jaar contract.

Brochures