Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29799

Steenworp-ID
29799
Op de markt sinds
Straat
2e Messstraat
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
Bruincafé in Scheveningen (VDS ID 2042)
Postcode
2586XA
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
62 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 213 per jaar
Totaalprijs
€ 13.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Devilee Makelaars
mail: makelaars@devilee.nl
tel: 070-3524201
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: een gezellig ingericht bruincafé vlak achter het Circustheater in Scheveningen. Het café is voorzien van alle voorzieningen zoals een mooie bar, krukken en hoge tafels op de begane grond en een apart zaaltje met een keukentje op de 1e verdieping. Het café heeft een vergunning tot 1:30 uur en s 'weekends tot 2:30 uur en biedt dus de mogelijkheid leuke dart toernooien een Pubquiz of kaartavonden te organiseren. Ook geschikt voor een andere formule bijv. als wijn- of tapasbar. Parkeren kan in de naastgelegen Parkeergarage en het openbaar vervoer stopt om de hoek.
Het café is momenteel gesloten en daarom wordt er gezocht naar een ondernemer die op korte termijn dit café wilt voortzetten.
Vrij van verplichtingen voor personeel, brouwerij en speelautomaten.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.
Het café is momenteel gesloten en daarom wordt gezocht naar een ondernemer die op korte termijn dit café wilt voortzetten.