Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29808

Steenworp-ID
29808
Op de markt sinds
Straat
Kruisstraat
Nummer
71
Postcode
2611ML
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
973 m²
Deelverhuur
Ja

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
973 m²
Deelverhuur
Ja

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
973 m²
Deelverhuur
Ja
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 200 per jaar
Totaalprijs
€ 194.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Nieuwbouw winkel-/horeca-/sportschool/kantoorruimte met een hoogte van bijna 4.20m. Gelegen aan de Kruisstraat 71 te Delft in hart van de stad op de plek waar voorheen de bibliotheek stond. Een hele ruime unit welke eventueel in 2 delen kan worden gehuurd. De ruimte wordt casco opgeleverd met een pui breedte van meer dan 37 meter met een vrije plafond hoogte van bijna 4.20m en de voorgevel ligt op het zuidoosten, een heerlijke ruimte met veel daglicht en zichtbaarheid dus!
In de direct omgeving zijn gevestigd, ABNAMRO, blokker, Nelson, Puur voetbal, Hema en vele ketenbedrijven. Gelegen op 125 meter van de Beestenmarkt. Frontbreedte 37 meter. Welstandsklasse B 1.
Oplevering in casco staat.
Huurtermijn in overleg.

Brochures