Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29828

Steenworp-ID
29828
Op de markt sinds
Straat
Ampereweg
Nummer
15
Postcode
2627BG
Vestigingsplaats
Delft

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
585 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Schieoevers Zuid (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 61 per jaar
Totaalprijs
€ 35.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 495.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
6
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Moderne en representatieve bedrijfsruimte bestaande uit bedrijfshal met kantoorruimte is gelegen op industrieterrein ‘Schieoevers’ nabij de Makro te Delft en is uitstekend bereikbaar via Rijksweg A13 en A4, alsmede met het openbaar vervoer. Voorzien elektrische overheaddeur. De oppervlakte is eventueel uit te breiden tot 900 m². Er is een vrije hoogte van 8 meter. Er zijn 6 parkeerplaatsen (waarvan 1 voor de deur en 5 bij het toegangshek) beschikbaar op een afgeschermd binnenterrein (hek wordt ‘s avonds afgesloten).
Voorheen in gebruik als kaaspakhuis en voorzien van gekoeld en geïsoleerd kaaspakhuis 385 m² en een koelcel van 22 m², opslag/laad en losruimte 90 m², entree/hal en pantry, toilet en kantoorruimtes op de 1e verdieping. Volledig geïsoleerd en voorzien van grote koelinstallatie, royale overhead-deur, c.v. installatie.
Oplevering in huidige staat.
Kortere huurtermijnen in overleg.

Brochures