Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29868

Steenworp-ID
29868
Op de markt sinds
Straat
Markt
Nummer
76
Naam object / bouwdeel
The Upside café te Delft
Postcode
2611GS
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
152 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 212 per jaar
Totaalprijs
€ 32.200 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: leuke lunchroom aan in het centrum van Delft, gelegen op een prachtige locatie. Deze gezellige lunchroom met ruim terras bevindt zich op één van het bekendste en authentiekste plein van Delft. De zaak is gelegen te midden van diverse horecabedrijven waar volop gezelligheid heerst. Een zaak met vele mogelijkheden, met op de begane grond het lunchroom gedeelte met in totaal 20 zitplaatsen en een aparte zaal op de eerste verdieping met nog eens de mogelijkheid van 32 zitplaatsen. Voor een groter gezelschap die apart wil lunchen (of dineren) is de eerste verdieping een uitermate geschikte locatie. En wat dacht u van het fijne terras met 36 zitplaatsen, met in de zomer volop zon, en waar het gezellig toeven is tot laat in de avond. Mooi object in toeristische omgeving, uitermate geschikt voor verschillende concepten.
Indeling:
Via het terras komt u direct binnen in deze gezellige lunchroom, bij binnenkomst links bevindt zich een uitgiftecounter met deels openkeuken, halverwege rechts (via een kleine trap naar beneden), bevinden zich de gescheiden toiletten. Na de uitgiftecounter (via een kleine trap naar boven) bevindt zich het lunchroom gedeelte. Middels een andere trap kunt u zich naar de bovenverdieping begeven. Achter de toiletten bevindt zich de voorbereidings-spoelkeuken, magazijn en koelingen.
Zitplaatsen:
Begane grond: 20
Eerste verdieping: 32
Terras: 36
Huidige openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur
De mogelijkheid bestaat ook om de avonden te openen.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: t.e.a.b.

Google Maps statische kaart