Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29869

Steenworp-ID
29869
Op de markt sinds
Straat
Strandweg
Nummer
61
Naam object / bouwdeel
Strandpaviljoen Barbarossa Beach
Postcode
2586JL
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.126 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Strandpaviljoen Barbarossa Beach, gelegen aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Strandpaviljoen Barbarossa Beach heeft een moderne en lichte uitstraling. Strandgasten, wandelaars en toeristen kunnen hier terecht voor een ontbijt/lunch/diner/private diner of borrel. Daarnaast is het heerlijk vertoeven op één van de vele lounge/ligstoelen. Daarnaast verzorgen zij ook evenementen, denk hierbij aan een trouwfeest, bedrijfsfeest of een kinderfeestje.
De totale afmetingen van het perceel zijn 1126 m² (43 x 16). Hiervan is 335 m² overdekt en 60 m² wordt gebruikt als drankopslag . Het terras heeft een oppervlakte van circa 732 m².
Het strandpaviljoen is, net als alle andere strandtenten, geopend vanaf ongeveer half maart tot en met oktober.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag

Brochures