Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29880

Steenworp-ID
29880
Op de markt sinds
Straat
Nassau Odijckstraat
Nummer
21
Naam object / bouwdeel
1e verdieping
Postcode
2596AG
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
86 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
G
Prijs per m²
€ 170 per jaar
Totaalprijs
€ 14.600 per jaar
Servicekosten per m²
€ 30 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hulshof Makelaars
mail: info@hulshof.nl
tel: 070-3817181
Opmerkingen

Representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen aan de Nassau Odijckstraat 21 te Den Haag. De kantoorruimte ligt aan de rand van het Benoordenhout, op loopafstand van de gezellige Denneweg, Frederikstraat, Javastraat en Van Hoytemastraat met volop lunch- en winkelmogelijkheden.Dit karakteristieke en statige pand is zeer goed onderhouden en heeft een prachtig parketvloer en originele schouwen en plafond. Een toilet en een keuken met (af)wasmachine/ijs-/vrieskast/gasfornuis met elektrische oven zijn op de verdieping aanwezig (deelgebruik).