Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29925

Steenworp-ID
29925
Op de markt sinds
Straat
Koningin Julianalaan
Nummer
241
Postcode
2273JG
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
122 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Julianabaan (Voorburg)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 111 per jaar
Totaalprijs
€ 13.500 per jaar
Servicekosten per m²
€ 9 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Metterwoon Vastgoed BV
mail: info@metterwoon.nl
tel: 070-3544300
Opmerkingen

Goed in het zicht gelegen winkelruimte, deel uitmakende van het druk bezochte Voorburgse winkelcentrum ‘De Julianabaan’.
Dit gezellige winkelcentrum is hét winkelgebied van Voorburg en is zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen. De Julianabaan heeft een breed verzorgingsgebied en omvat 70 winkels. Naast landelijke filiaalbedrijven zoals Albert Heijn, Jumbo, Hema, Kruidvat en Action, zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd.
De winkelruimte is goed onderhouden. De winkel is voorzien van een toilet en een pantry. aan de achterzijde is een uitgang aanwezig, uitstekend te gebruiken voor bevoorrading.
De servicekosten zijn € 1.050,- per jaar, o.a. voor de bijdrage aan de winkeliersvereniging en schoonmaak van de luifel.