Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29927

Steenworp-ID
29927
Op de markt sinds
Straat
De Werf
Nummer
15
Naam object / bouwdeel
De Werf 15 Offices
Postcode
2544EH
Stadsdeel
Loosduinen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Zichtenburg (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
De Werf 15 Offices
mail: info@dewerf15.nl
tel: 070-5680855
Opmerkingen

Kantoorruimte in verzamelgebouw ‘De Werf 15 Offices’. Het kantoor heeft een prachtig ruw industrieel ontwerp. Tinten grijs, glazen wanden en groene accenten.
Alle kantoorunits zijn gestoffeerd en gemeubileerd met hoogwaardige materialen. Tevens zijn de kantoorunits voorzien van een onafhankelijk klimaatsysteem en een ethernet/WiFi verbinding. De huurders mogen zonder extra kosten gebruik maken van de vergaderruimte en onbeperkt (bonen)koffie/thee drinken. In de lounge is er ruimte voor de nodige ontspanning. Tenslotte hebben de huurders 24/7 toegang tot het gebouw en is het gratis parkeren in de directe omgeving van ons kantoor.
Flexibele huurtermijnen.
Huurprijzen op aanvraag.

Google Maps statische kaart