Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29948

Steenworp-ID
29948
Op de markt sinds
Straat
Delftweg
Nummer
147
Postcode
2289BD
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
345 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 115 per jaar
Totaalprijs
€ 39.540 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dorrit Steens Bedrijfshuisvesting
mail: dorritsteens@outlook.com
Kesp
mail: info@kesp.nl
tel: 088-5377000
Opmerkingen

Veel fijne, representatieve werkruimte op de grens van Delft en Rijswijk. Licht en modern, multifunctioneel en creatief, gedeeld kantoorpand, zo te betrekken. Centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Het is een uitgebouwd en verbouwd herenhuis uit 1920, gelegen op een prachtige panoramische locatie aan de Vliet, op de grens van Delft en Rijswijk, in een verkeersluw en charmant woonwijkje. De huidige bewoner van dit pand, mediabedrijf, zal op de locatie blijven, maar heeft niet meer het gehele oppervlak nodig voor haar bedrijfsvoering.
Indeling:
Begane grond van 150 m², met toilet en keuken, terras
1e verdieping en loft met toilet en keuken, 195 m², met terrasbalkon
Loft is 75 m² en 1e verdieping 120 m²,
Begane grond:
L-vormige ruimte, met twee grote ramen, goed voor 6 ruime werkplekken. Vanuit de hal kun je door een glazen deur naar de grote ruimte, die smaller begint, met een oppervlak van 5 bij 5 m., afsluitbaar met een wand van schuifpanelen. Daarna krijgt deze ruimte de volle breedte van het pand, meer dan 9 meter, met een diepte van 5.5 m. Daarna een lichte serre-uitbouw van bijna 3 bij 7 m. Een schuifpui leidt naar een terras achter het pand. Op de gang en in de ruimte naar het toilet en de keuken is veel opbergruimte.
1e verdieping:
In overleg is ook de 1e verdieping in combinatie met het loft te huur. Deze ruimte is op dit moment in gebruik als kantoorruimte en is ook zodanig ingericht. In de voorkamer van 6.5 bij 5 m. met drie hoge ramen is ruimte voor vier grote bureaus. Dan een ruime gang met prachtig doorkijkje naar het loft. Aan de achterzijde een L-vormige ruimte met plek voor 9 bureaus, tevens entree naar ruim dakterras. Deze kamer is aan twee zijden ruim voorzien van inbouwkasten. Via de gang loop je door naar de keuken, die ook toegang biedt tot een aparte kamer van bij 4m. en het dakterras.
Loft:
De tweede verdieping is een prachtige open ruimte van 6,5 m. bij 11 m. voorzien van grote dakramen en sfeervolle dakbalken. Veel daglicht. Biedt ruimte aan tien werkplekken.
Oplevering:
- Geheel gestoffeerd en indien gewenst gemeubileerd
- Gestuukte plafonds
- Databekabeling door gehele pand
- Alarm, abonnement op huisvuil en ander afval tegen meerkosten
- Internetaansluiting
- Lichtarmaturen
- Evt. fotostudioapparatuur, fotowanden, spots etc.
- Vrij parkeren voor de deur
Huurprijzen bij deelverhuur:
begane grond: € 19.200 per jaar
1e verdieping en loft: in totaal € 27.600 per jaar
Huurtermijnen en in overleg