Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29965

Steenworp-ID
29965
Op de markt sinds
Straat
Gevers Deynootplein
Nummer
192
Naam object / bouwdeel
Casco winkel-/horecaruimte (VDS ID 1601)
Postcode
2586CT
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
213 m²
Deelverhuur
Nee

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
213 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 254 per jaar
Totaalprijs
€ 54.150 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Deze winkel-/horecaruimte is gelegen in het hart van de badplaats Scheveningen, tegenover het Kurhaus. Dit gebied staat voor winkelen, boodschappen, horeca en recreëren. Frontbreedte 18 meter.
De winkelruimte/horecaruimte wordt casco verhuurd, in het pand zijn echter diverse zaken aanwezig, zoals een koel-/ vriescel, luchtafzuiging, diverse keukeninventaris en een dubbele toiletgroep. Deze zaken worden ‘om niet’ aan huurder ter beschikking gesteld. Onderhoud en/of vervanging van deze zaken zijn voor rekening van huurder.
De huurprijs is inclusief servicekosten, voorschot warmte/koeling en promotiebijdrage.
De winkelruimte/horecaruimte is met het naastgelegen pand (Gevers Deynootplein 193) uit te breiden tot in totaal 300 m². Indien ook het naastgelegen pand (Gevers Deynootplein 193) wordt gehuurd, bedraagt de huurprijs € 73.034,- per jaar.

Brochures