Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29966

Steenworp-ID
29966
Op de markt sinds
Straat
Gevers Deynootplein
Nummer
193
Postcode
2586CT
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
87 m²
Deelverhuur
Nee

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
87 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 217 per jaar
Totaalprijs
€ 18.888 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Deze winkel-/kantoorruimte is gelegen in het hart van de badplaats Scheveningen, tegenover het Kurhaus. Dit gebied staat voor winkelen, boodschappen, horeca en recreëren. Frontbreedte 9 meter.
De ruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurders zijn diverse voorzieningen aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in de staat van dat moment. Onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.
De huurprijs is inclusief servicekosten, voorschot warmte/koeling en promotiebijdrage.

Brochures