Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29974

Steenworp-ID
29974
Op de markt sinds
Straat
Dorpsstraat
Nummer
114
Naam object / bouwdeel
'Class by Jofel'
Postcode
2712AN
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.000 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 154 per jaar
Totaalprijs
€ 153.950 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Horeca Makelaardij Knook & Verbaas
mail: info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl
tel: 06-57237409
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Eetcafé / Restaurant ’Class by Jofel’. ‘Class by Jofel’ is er voor een breed publiek. Dat begint om 12 uur heel ontspannen voor een lunch, een ‘high tea’, een al dan niet aangeklede borrel (‘high wine’ en ‘high beer’) en het diner. Waarbij de uitgebreide menukaart met regelmaat varieert. Later op de avond is er vaak livemuziek. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 24:00 uur.
Het pand in Zoetermeer kent een rijke geschiedenis, het gebouw is in 1924 gebouwd als schoolgebouw waarin de openbare lagere school tot de jaren zeventig in was gevestigd. Na die tijd werd het gebruikt als muziekschool en later als horeca met “Pasta Company XL”. In de oorlogsjaren heeft het pand zelfs dienstgedaan als kazerne.
Op dit moment wordt enkel de begane grond voor a la carte en het recent toegevoegde naastgelegen pand voor feesten en partijen benut voor deze exploitatie. Er zijn mogelijkheden om de boven verdieping aan te passen en de klaslokalen door te breken tot een grote ruimte voor horeca.
Het aantal zitplaatsen binnen is nu 250, het terras aan de voor en achterzijde heeft eveneens 250 zitplaatsen. Het totaalaantal vierkante meters binnen is ruim 1.000 m², hier is ook zeker nog veel ruimte om het aantal zitplaatsen uit te breiden.
Er is voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is het goed bereikbaar voor bijvoorbeeld touringcars.
Bij overname zal de naam ‘Jofel’ niet mee worden verkocht, de naam ‘Class’ mag wel worden gebruikt door de nieuwe eigenaar.
Verplichtingen:
- diverse personeelsverplichtingen
- brouwerij: Grolsch
Omzetindicatie: € 1.200.000,- per jaar
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart