Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30020

Steenworp-ID
30020
Op de markt sinds
Straat
Distributieweg
Nummer
36
Toevoeging
- 38
Postcode
2645EJ
Vestigingsplaats
Delfgauw

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
136 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
68 m²

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
136 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
68 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Ruyven (Delfgauw)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 88 per jaar
Totaalprijs
€ 24.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
4
Aanbieders
Hof van Delft Makelaardij
mail: info@hofvandelft.nl
tel: 015-2126426
Opmerkingen

Op het bedrijven terrein "Ruyven" te Delfgauw, nabij de snelweg A-13, afrit Delft Zuid is deze combinatie van twee bedrijfsunits gelegen. De units hebben beide een volwaardige verdiepingsvloer, de units zijn als geheel beschikbaar en ook separaat van elkaar.
Indeling:
Distributieweg 36:
Entree middels openslaande deuren of normale loopdeur. Eigen meterkast en rioleringsaansluiting. Bedrijfsruimte met betonvloer in totaal groot 68 m² met een hoogte van 2.80m. Trapopgang. 1e etage, te gebruiken als kantoorruimte, thans in gebruik als opslag. Vloeroppervlak 68m2.
Distributieweg 38:
Entree middels openslaande deuren of normale loopdeur. Eigen meterkast. Bedrijfsruimte in totaal groot 68 m² met een hoogte van 2.80m. Voorzien van eigen toilet. Trapopgang. 1e etage, kantoor met kitchenette, systeemplafond, plavuizen vloer afwering en opstelling cv ketel. Vloeroppervlak 68 m².
Oplevering in casco staat. In overleg met eigenaar zijn een aantal zaken bespreekbaar.
Huurtermijn in overleg.