Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30029

Steenworp-ID
30029
Op de markt sinds
Straat
Hovenierstraat
Nummer
99
Postcode
2671DB
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
70 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
De Woerd (Naaldwijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 136 per jaar
Totaalprijs
€ 9.540 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van Baar Bedrijfsmakelaars
mail: info@vanbaar.nl
tel: 0174-638750
Opmerkingen

Op bedrijven terrein De Woerd gelegen nieuwbouw bedrijfsruimte op een uitstekende zichtlocatie aan een doorgaande weg. De bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en een aparte loopdeur. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen meterkast, er is verlichting aanwezig en volop parkeergelegenheid direct voor deur.