Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30041

Steenworp-ID
30041
Op de markt sinds
Straat
Lierweg
Nummer
24
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Project Lierweg
Postcode
2678CW
Vestigingsplaats
De Lier

of

Opslagruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
28 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
24 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Lierweg (De Lier)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 152 per jaar
Totaalprijs
€ 4.260 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Verkoopprijs
€ 42.500
Verkooptype
Vrij Op Naam
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars
mail: info@dijksmankruiper.nl
tel: 015-2577177
Opmerkingen

In voorbereiding: Project Lierweg De Lier (start bouw februari 2020). Representatieve garageboxen voor ondernemers en particulieren. De garageboxen worden zowel ‘te koop’ als ‘te huur’ aangeboden.
Dit nieuwbouwproject omvat een clustering van in totaal 75 garageboxen. Het project wordt ontwikkeld in de dorpskern van De Lier. De entree van het nieuwbouwproject bevindt zich aan de Lierweg 24a in De Lier (naast Stolze Classic Cars). Het project biedt opslag- en werkruimte aan voor zowel ondernemers als particulieren. Het project wordt voorzien van een glazen overkapping, waardoor men altijd droog staat tijdens het laden en lossen.
Aan de veiligheid van project Lierweg is veel aandacht besteed. Zo kent het project cameratoezicht en is het in de avonduren verlicht. De garageboxen zijn in een afgesloten complex gepositioneerd en alleen toegankelijk middels een tag systeem.
De garageboxen variëren in grootte van 24 m² tot 28 m². De vrije hoogte in de garageboxen varieert van circa 2,40 m tot 3,22 m en er is keuze uit 4 garagebox varianten.
De boxen worden standaard rijkelijk uitgerust met 4 wandcontactdozen, tl-verlichting op lichtschakelaar en een automatisch bedienbare overheaddeur (hoogte overheaddeur variërend van 2,47 m en 2,98 m). Centraal in het project wordt een algemene ruimte gesitueerd waar de elektra(deel)meters en de aardlekschakelaars worden geplaatst van de garageboxen. Ook toiletvoorzieningen zijn hier voorhanden.
Pluspunten Project Lierweg De Lier:
- Ruim opgezet concept en ideaal voor opslag- en werkruimte zoekers.
- Project is centraal gelegen in De Lier.
- 4 keuze varianten garageboxen (totaal 75 stuks).
- Garageboxen rijkelijk uitgerust met voorzieningen en geheel overkapt.
- Afgesloten terrein en met entree-tags 24/7 toegankelijk.
- Algemene toiletruimte beschikbaar.
- Onderhoudsarm concept, courante mogelijkheden voor verhuur.
- Aansluitpunt wifi aanwezig bij de algemene ruimte.
Huurprijzen: vanaf € 3.900,- per jaar
Koopprijzen: vanaf € 42.500,- v.o.n.
Om een beeld te krijgen van hoe dit project eruit zal komen te zien kunt een kijkje nemen bij het onlangs opgeleverde project Schiekade Delft, gelegen aan de Rotterdamseweg 370 te Delft.

Brochures