Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30057

Steenworp-ID
30057
Op de markt sinds
Straat
Genemuidenstraat
Nummer
208
Naam object / bouwdeel
Keu's Genoeg
Postcode
2545NZ
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
90 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
30 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Keu's Genoeg
mail: info@keusgenoeg.com
tel: 070-8209940
Opmerkingen

De Genemuidenstraat 208 is gebouwd in 1958 als de Maarten Luther school. Nadat de school opgeheven werd kreeg het gebouw de functie van Stadsdeelkantoor voor Escamp. Na 2 jaar leegstand zijn sinds 1 april 2014 de deuren van de Genemuidenstraat 208 na een kleine metamorfose weer open. Het gebouw heeft een nieuwe naam: Keu’s Genoeg en een nieuwe invulling; bedrijvigheid in de branche hobby, spel en ontwikkeling. De naam verwijst met een knipoog naar de grootste huurder in het gebouw Samonda, actief in biljart, snooker en pool. Maar daarnaast geeft het ook weer dat iedereen welkom bij ons is en zelf kan kiezen uit ons aanbod. We bieden betaalbare kantoorunits, een vergaderruimte en een gezellig clubhuis. Aan de voorzijde van ons gebouw bevindt zich een riante tuin waar bewoners uit de wijk kunnen tuinieren. Keu’s Genoeg heeft een team van enthousiaste gastvrouwen en -heren. The Ladies and Gentlemen van Keu’s Genoeg zijn wijkbewoners die zich op vrijwillige basis inzetten om u persoonlijk van dienst te zijn in het gebouw.
Op de eerste verdieping bevinden zich 9 kantoorunits, volledig ingericht en bestemd voor ondernemers actief in sport, hobby of spel. Ook maatschappelijke ondernemers zijn van harte welkom. Kantoorunits zijn te huur al vanaf € 375,- per maand (30 m² voor 1-3 fte) of € 750,- per maand (60 m² voor 4-6 fte). Voor deze prijs krijg je een gemeubileerde kamer en een eigen parkeerplaats. In de prijs zitten ook alle kosten voor service inbegrepen zoals gas, water, licht, (WIFI) internet en schoonmaak algemene ruimtes.
Op de eerste verdieping bevindt zich het plein. Op het plein bevindt zich de ontvangstbalie van Cognitio. Het plein is de ontvangstruimte en ideaal om mensen te ontmoeten, te vergaderen of te netwerken. Incidenteel een vergadering of bijeenkomst organiseren? Ook dat kan in Keu’s Genoeg! De Bestuurskamer is volledig ingericht, voorzien van beamer en laptop en biedt ruimte aan maximaal 25 mensen. Hapjes en drankjes op maat te bestellen! De Bestuurskamer is flexibel te huur per dagdeel voor slechts € 150,-
Het clubhuis wordt gehuurd door bureau Bureau Maatschappelijk Herstel en Rehabilitatie (MHR). MHR is een vrijwilligersorganisatie die vanuit het hart van aandachtswijken aan rehabilitatie en re-integratie van (ex-)gedetineerde jongeren van niet-westerse afkomst werkt. In het weekend en de avonduren is deze ruimte beschikbaar voor een bijeenkomst of een feestje.
Oplevering:
- volledig gemeubileerde kamers
- verwarming, internet en WiFi
- 24/7 toegang
- privé parkeerterrein
- receptieservice.