Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30063

Steenworp-ID
30063
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Cafetaria / Eetcafé
Postcode
2700QQ
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 0 per jaar
Totaalprijs
€ 18.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Eigen Horeca Makelaar Zuid-Holland West
mail: fles@eigenhorecamakelaar.nl
tel: 06-53337815
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: een mooi ingerichte cafetaria met een apart eetcafé gedeelte. Het bedrijf is gelegen in een woonwijk naast een grote supermarkt met vrije parkeerplaatsen. Er zijn op korte loopafstand vier scholen gevestigd en nabij is ook een tramhalte Palestein. Binnen kort bestek worden er nieuwe flats en een tweede winkelcentrum erbij gebouwd met diverse winkels, waarvan geen nieuwe cafetaria gevestigd mag worden. Het cafetaria heeft binnen 30 zitplaatsen met een mogelijkheid voor een groot terras en is ruim van opzet. Het café gedeelte is ook ruim van opzet en beschikt over een aparte rookruimte en een eigen ingang.
In het pand is een ruime opslag met een diepvries en een koelcel en een klein kantoortje. Er is een cameracontrole aanwezig die in het kantoor aangesloten is. De zaak is ingericht met kwalitatief goede apparatuur o.a. een Nissei soft/milkshake machine. De apparatuur is vrij nieuw en goed onderhouden.
Dit cafetaria heeft een zeer hoge gokkasten omzet en mede daardoor krijgt de nieuwe ondernemer ook een hoog ondernemersloon.
Openingstijden zijn dagelijks van 11:00 uur tot 22:00 uur.
Behoudens de speelautomaten zijn er geen verplichtingen.
Omzetindicatie: op aanvraag. Goede speelautomatenopbrengsten.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart