Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30068

Steenworp-ID
30068
Op de markt sinds
Straat
Binckhorstlaan
Nummer
147
Toevoeging
- 149
Postcode
2516BA
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
833 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
66 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 222 per jaar
Totaalprijs
€ 185.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
25
Aanbieders
COG Makelaars
mail: info@cogmakelaars.nl
tel: 070-3066050
Nadorp Bedrijfsmakelaars
mail: info@nadorp.nl
tel: 070-3757575
Opmerkingen

Den Haag heeft 1 kasteel en de zeldzame mogelijkheid bestaat om dit kasteel (incl. koetshuis) per 1 januari 2021 te huren. Zoals u weet, wordt de Binckhorst, de grootste urbanisatie van de Randstad, momenteel getransformeerd tot dé werk-woon-recreatie-wijk van Den Haag. Het kasteel en koetshuis liggen middenin “de te creëren Groene Long” / hoofdader met “leisure” van deze zone en komen weer volledig in het zicht te liggen vanuit de verschillende infrastructuren (wegen / water). Bovendien komt in 2020 de Rotterdamsebaan (aan de voorzijde) gereed, zodat de bereikbaarheid van/naar snelwegen optimaal is, terwijl op korte termijn alle gebouwen aan weerszijden van het kasteel zal worden verwijderd t.b.v. nieuwe bebouwingen.
Eigenschappen:
- uitermate geschikt als kantoor, maar ook voor medische disciplines (thans nog voorzien van één ingebouwde operatieruimte voor poliklinische behandelingen) en kan dus op verzoek van huurder eenvoudig weer in authentieke monumentale (kantoor)setting worden teruggebracht.
- het Koetshuis is in 2010 gebouwd, moderne van opzet, doch passend bij het kasteel.
- geheel veilig afgeschermd door hekken en water.
- prettige werkomgeving voor uw personeel door ligging middenin kasteeltuinen en slotgrachten
- authentieke elementen volledig geconserveerd, zoals de toren met prachtige uitzichten, de royale trap (met loper), schouwen, lambriseringen, roedenramen, het 18e-eeuwse toegangshek, etc.
- aanwezige voorzieningen als alarm, wifi, pantry’s, nieuwe CV’s, mindervalideningang, terras, etc.
- strategische positie nabij het centrum van Den Haag, het station, de snelwegen (A4, A12 en A13) en de busverbindingen.
- historie: de eerste vermelding van het kasteel dateert uit 1308, toen Graaf Willem III van Holland het in leen gaf aan één van zijn vertrouwelingen. Het kasteel in de huidige opzet (Rijksmonument) is gebouwd in 1729 en na restauratie door de huidige eigenaar (1994) zeer goed onderhouden. Het kasteel staat afgebeeld op beroemde schilderijen zoals De Stier van Paulus Potter en Gezicht op de Trekvliet van Weissenbruch; Jan van Goyen nam het als uitgangspositie voor zijn beroemde Gezicht op Den Haag.
Indeling:
Kasteel de Binckhorst (Binckhorstlaan 149):
-begane grond: 230 m²
-1e verdieping: 230 m²
-2e verdieping: 225 m²
-kelder: 15 m²
Koetshuis de Binckhorst (Binckhorstlaan 147):
-begane grond: 67 m²
-1e verdieping: 66 m²

Brochures