Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30074

Steenworp-ID
30074
Op de markt sinds
Straat
Franklinstraat
Nummer
9
Postcode
2691HB
Vestigingsplaats
s-Gravenzande

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
850 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
300 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Teylingen (s-Gravenzande)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 899.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
5
Aanbieders
Santen & Gasille Makelaars BOG
mail: delier@santen-gasille.nl
tel: 0174-511300
Troost Makelaardij
mail: info@troostmakelaardij.nl
tel: 06-33733955
Opmerkingen

Op het regionale bedrijventerrein ‘Teylingen’ gelegen bedrijfsgebouw, bestaande uit een 850 m² grote hal en het voorliggende kantoorgebouw totaal 300 m² groot verdeeld over 3 bouwlagen. Voorliggend bestraat terrein met 5 parkeerplaatsen, een royale uitrijstrook en extra parkeerplaats aan de zijgevel van het gebouw. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een groter geheel en is op de hoek daarvan gesitueerd.
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een stalen onderbouw, een zware betonnen vloer (1.500 kg/m²), gemetselde borstwering met stalen gevelbeplating waarin opgenomen 2 automatische overheaddeuren gesitueerd één aan de voorzijde en één aan de achterzijde, geprofileerde dakbeplating gedekt met bitumen waarin opgenomen een viertal lichtstraten, tl-verlichting, verwarming middels 4 heaters i.c.m. cv-ketel.
De voorgevel van het kantoorgebouw is traditioneel gebouwd met gemetselde muren(spouw) welke zijn gestuct, hierin zijn opgenomen aluminium kozijnen met draai/kiepsysteem en dubbele beglazing, deels gestucte en deels schoon metselwerk, binnenscheidingswanden, dak gedekt met een bitumineuze dakbedekking op een houten onderbeschieting, betonnen vloeren voorzien van granitovloeren evenals trappartij.
Indeling kantoorgebouw:
Begane grond met entree, meterkast, toilet, doorgang naar receptie met aangrenzende kantoorruimte, kantine met keukenblok en vaste kasten, sanitair bestaande uit toilet, 2 urinoirs en wastafel, doorgang naar kleedruimte met wastafel, douche en lockers. Trap naar kelderruimte met archief- en opslagruimten. Trap naar 1e verdieping (voormalige woonruimte) met 2 badkamers, keuken met keukenblok en diverse inbouwapparatuur, opslagruimte en 2 kantoorruimten.
Oplevering:
- Uitgebreide elektrische installatie 3 x 63A;
- Alarminstallatie;
- CV Ketel type Vaillant;
- 4x Heaters type Mark;
- Centraal stofzuigsysteem type Pullman;
- Boiler type Daalderop;
- Persluchtinstallaties type Mater / Pole Star / Allegro incl. ringleidingen;
- Automatische overheaddeuren.
Aanvaarding in overleg met de zittende huurder.