Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30075

Steenworp-ID
30075
Op de markt sinds
Straat
Koningin Julianalaan
Nummer
308
Postcode
2274JS
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
198 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Julianabaan (Voorburg)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 97 per jaar
Totaalprijs
€ 19.200 per jaar
Servicekosten per m²
€ 11 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Metterwoon Vastgoed BV
mail: info@metterwoon.nl
tel: 070-3544300
Brix Makelaars
mail: info@brixmakelaars.nl
tel: 070-3222269
Opmerkingen

Winkelruimte van 99 m² op de begane grond met een ondergelegen kelderruimte van 99 m² gelegen in de zogenaamde ‘zigzag’ van het gezellige winkelcentrum De Juliana- baan. De winkelruimte is gelegen aan een breed trottoir met ruime parkeergelegenheid voor de deur (blauwe zone).
Winkelcentrum De Julianabaan is hét winkelgebied van Voorburg en is zeer gunstig gelegen bij diverse uitvalswegen. Het winkelcentrum heeft een breed verzorgingsgebied en omvat circa 70 winkels. Naast landelijke filiaalbedrijven zoals Albert Heijn, Jumbo, Hema, Blokker, Action en Kruidvat zijn er diverse regionale en lokale ondernemers gevestigd.
Servicekosten: € 2.100,- per jaar.

Brochures