Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30076

Steenworp-ID
30076
Op de markt sinds
Straat
Verrijn Stuartlaan
Nummer
32
Postcode
2288EL
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
750 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
13 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Plaspoelpolder (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 80 per jaar
Totaalprijs
€ 60.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van Herk Groep
mail: info@vanherkgroep.nl
tel: 010-2411560
Opmerkingen

Unieke industriële kantoorruimte in het Martini Rossi gebouw. Het industriële Martini Rossi gebouw / de Martini fabriek dateert uit de jaren 60 en heeft in zijn bestaan verschillende functies gehad. Van fabriek tot opslag en nu zijn een bedrijfsruimte en de kantoren het hart van het bedrijfsverzamelgebouw.
Dit karakteristieke object betreft een grootschalig vrijstaand bedrijfs-/ kantoorgebouw, gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek Verrijn Stuartlaan/ Diepenhorstlaan te Rijswijk.
In het bedrijfsverzamelgebouw bevinden zich diverse ondernemers geclusterd onder de naam MartiniMix. Momenteel zijn hier nog enkele units voor verhuur beschikbaar. De MartiniMix heeft ongeveer 20 kantoorruimtes beschikbaar variërend van 13 m² tot 100 m². Er is een zijvleugel beschikbaar waar eenvoudig meerdere ruimtes kunnen worden gecreëerd. Het gebouw beschikt ook over een mooie flexruimte. Er is tevens een ruimte van 400 m² beschikbaar. Parkeren op eigen terrein.
Ruimtes worden casco opgeleverd.

Brochures
Google Maps statische kaart