Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

30083

Steenworp-ID
30083
Op de markt sinds
Straat
Herenstraat
Nummer
50
Postcode
2282BW
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
119 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Oud Rijswijk (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
C
Prijs per m²
€ 176 per jaar
Totaalprijs
€ 21.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van Oosterom & Verhagen Makelaardij BV
mail: info@ovmak.nl
tel: 070-3995141
Opmerkingen

Op een goede locatie in het centrum van Rijswijk gelegen winkelruimte met een glazen vitrine van 6 meter. De winkelruimte bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is momenteel ingericht t.b.v. een modezaak/nagelstudio. Achter de verkoopruimte van 73 m² bevinden zich o.a. een pantry (8 m²) en twee magazijnruimtes (38 m²). Voorzien van separaat toilet en kleine opslag. Er is een achteruitgang bij het magazijn. Welstandsklasse B 2.
Energielabel: C - 1,28

Google Maps statische kaart